Samoljepive trake od ekspandirane EPDM gume

BN 181
| 6.10.2016 | Piše:
Burza Nautike


Praktično rješenje za izradu brtvi po mjeri, odnosno za brtvljenje svih onih spojeva kod kojih nema drugog rješenja, odnosno gdje ništa drugo ne pomaže

Čak trideset raznih dimenzija samoljepivih traka, koliko ih je dostupno u ponudi Unimarove internet trgovine na http://shop.unimar.hr/, naravno uz dodatak samoljepivih ploča, lako se izrezuje i kroji, tako da izrada i modeliranje zakrivljenih brtvi ne predstavlja nikakav problem. Prilikom montaže željena dimenzija trake odreže se na potrebnu dimenziju škarama ili skalpelom. Nakon što se skine zaštitna traka brtva se zalijepi na očišćenu i odmašćenu podlogu. Traka je vrlo jednostavna za modeliranje i savijanje, tako da ju je lako zalijepiti zaobljeno prateći okrugle i ovalne poklopce. Za zahtjevne situacije s velikim radijusima zakretanja, gdje je potrebno čak i skidanje šablone, željeni oblik treba izrezati iz samoljepive ploče.

Više informacija o Unimarovim samoljepivim brtvama može se dobiti na Unimarovoj internet trgovini http://shop.unimar.hr/, preko koje se može i nabaviti.


...